Izjava o dostopnosti

Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda se zavezuje omogočati dostopnost svojega spletišča https://www.brda.si/ 
v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij.

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletno mesto https://www.brda.si/.

Želimo vas obvestiti, da se zavedamo pomembnosti dostopnosti spletne strani https://www.brda.si/ za vse obiskovalce, ne glede na njihove omejitve ali uporabljeno tehnologijo. Zato si prizadevamo, da bi spletno stran naredili dostopno za vse uporabnike, v skladu s smernicami dostopnosti spletnih mest ter Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij.

Vendar pa želimo poudariti, da trenutna različica spletne strani ne izpolnjuje vseh pogojev za popolno dostopnost. Zato smo trenutno v načrtu za prenovo spletne strani, da bi izboljšali dostopnost in zagotovili, da bo spletna stran uporabna za vse uporabnike, ne glede na njihove omejitve ali uporabljeno tehnologijo.

Pri izboljševanju dostopnosti spletne strani bomo upoštevali aktualne smernice dostopnosti. Poleg tega bomo uporabili orodja za preverjanje dostopnosti spletnih vsebin in redno preverjali dostopnost spletne strani. S tem bomo zagotovili, da bo spletna stran uporabna za vse uporabnike, ne glede na njihove omejitve ali uporabljeno tehnologijo.

Ta izjava je bila pripravljena 18. 4. 2023 in jo bomo v nadaljevanju redno posodabljali.

Povratne informacije in kontakti

V kolikor imate kakšne težave pri uporabi spletne strani ali predloge za izboljšanje dostopnosti, nas prosimo kontaktirajte preko e-poštnega sporočila na tic@brda.si. Vaša povratna informacija nam bo v pomoč pri nadaljnjem izboljševanju dostopnosti spletne strani.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo Inšpektoratu Republike Slovenije za informacijsko družbo (IRSID), na naslov Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov: gp.irsid@gov.si.