Oljčno olje

Prinčič Damjan

Na robu vasi Kozana, obdana z vinogradi in sadovnjaki, leži naša družinska kmetija. Leta 1979 je Jožef Prinčič s predanostjo in ljubeznijo do dela na zemlji ustvaril čudovito kmetijo. Njegova predanost kmetiji in ljubezen do dela sta se prenesla skozi generacije. Leta 2010 je kmetijo prevzel sin Damjan. Ohranil je tradicionalne vrednote ter hkrati vpeljal inovacije v pridelavo vina in sadja. Po tej poti stopa sedaj tudi vnuk Žan. Vsak grižljaj in požirek, ki ga pri nas lahko okušate, vas popelje skozi čudovit svet okusov in arom.

Pri nas nudimo degustacijo svežih, kakovostnih in vrhunskih vin. Chardonnay, Sivi pinot, Rebula, Sauvignonasse, Rumeni muškat, Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Merlot, Rose in Penina.

Poleg vina pa se lahko prepustite tudi okusom našega sadja, ki ga pridelujemo s skrbjo in strastjo. Naši sadovnjaki so dom različnim vrstam sočnega sadja, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne brbončice. Sveže, sočno in polno okusa - to je tisto, kar lahko pričakujete od našega sadja.

PONUDBA
Degustacija vin
Ogled kleti
Nakup vina

Sadje: češnje, marelice, fige, kaki
Suho sadje
Sokovi in sirupi

KAPACITETE ZA DEGUSTACIJO
Noter: 40 oseb
Zunaj: 15 oseb


DODATNE INFORMACIJE
Dostopno z avtobusom

Dostopno za invalide 

Dostopno z avtodomom