Tavarneta Bistro Brda

Bužinel sobe se nahajajo na Plešivem, tik ob Restavraciji Bužinel in nad Tavarneto Bistrojem.


Restavracija

Tavarneta Bistro je nastala iz briške besede »taverna«, kar predstavlja prostor, kjer so se v preteklosti zbirali prijatelji in sorodniki. Steno v notranjosti bistroja krasi ogromna vitrina z več stotimi vinskimi etiketami in topel interior. 

V toplejših dneh lahko gostje posedajo zunaj na terasi ob prelivnem bazenu s čudovitim razgledom na vinograde. Za vse vinske ljubitelje in navdušence nad mehurčki, imamo pestro ponudbo briških ter mednarodnih vinarjev (od Bordeauxa, Burgundije, Šampanije vse do Italije) s spremljavo morskih ter mesnih jedi.  

Primerno za fantovščine in dekliščine, rojstne dneve in poročne večerje.

KAPACITETE

Zunaj: 36
Noter: 20
 

DODATNA PONUDBA

Možnost vegetarijanske in veganske hrane ter hrane brez glutena

Redni jedilni list

Lastno vino


Prenočišča

Družina Bužinel z dolgoletnimi izkušnjami skrbi, da se gostje počutijo kot doma. Pod sobami krasi prelivni bazen s prečudovitim razgledom na italijanski Collio. Tri sobe imajo balkon, na katerem sega pogled na krasno naravo. Za vse ljubitelje dobre kapljice in raziskovanja kvalitetno pripravljenih ribjih ter mesnih jedi, lahko ponudimo mizo v Tavarneti Bistro, Restavraciji Bužinel ali pa nekaj metrov oddaljeni Tavarneti Estate.

Če si gost zaželi športanja, uredimo izposojo električnih koles, ali pa ga napotimo v bližnji Bosco di Plessiva. Na naši posestvi ponujamo tudi degustacijo vina iz naše vinske kleti pod blagovno znamko Bužinel, če želijo spoznati pa druge vinarje, jim z veseljem rezerviramo degustacijo drugje. Naša nastanitev je primerna tako za pare, kot manjše skupinice in družine.

KAPACITETE
5 Sob
Skupaj: 11 oseb

MINIMALNO ŠTEVILO NOČITEV
1. 4. - 31.10. + Martinovanje: 2 noči (ostali meseci 1 noč)


OSTALA PONUDBA

Bazen

Posredna izposoja e-koles

Vinska degustacija

 

DODATNE INFORMACIJE

Hišni ljubljenčki manjše rasti dobrodošli

Dostop z avtobusom

Dostop z avtodomom