Kongresni center Vila Vipolže

Vila Vipolže, najlepša slovenska renesančna vila je s svojo impresivno podobo ter izjemnimi notranjimi in zunanjimi prireditvenimi kapacitetami popolna kulisa/izbira za vaš naslednji dogodek.

Vila Vipolže je stičišče bogate zgodovine in romantike, prizorišče raznovrstnih dogodkov ter domovanje miru v objemu izjemnih naravnih lepot, ki jo obdajajo. Ena lokacija, nešteto doživetij.

Prostorna dvorana Piano Nobile v prvem nadstropju vile je popoln kongresni, predstavitveni in prireditveni prostor, ki ga je mogoče s pregradnimi stenami razdeliti v tri dvorane ali povezati v eno. Z visokimi stropi, mogočnostjo in zgodovinsko mističnostjo vsakemu dogodku doda svoj edinstven pečat. Dvorana nudi kar 220 sedišč.

Impresivna klet Vile Vipolže je prostor, kjer oživijo starodavne zgodbe in kjer vsako srečanje dobi svojo edinstveno podobo. S po meri prilagojeno osvetlitvijo, okrasitvijo in popolno prilagoditvijo vašim željam poskrbimo, da iz dogodka nihče ne bo odkorakal ravnodušen. Je prostor edinstvenih doživetij.

Prekrasen ambient Vile Vipolže je med drugim tudi dom izvrstne kulinarike. V restavraciji Kruh in vino vas pričakajo pristni briški okusi, pospremljeni z bogatim naborom izbranih vin. Na vašem poslovnem dogodku lahko uživate v okusnih jedeh, v katerih kraljujejo sveže, lokalne sestavine. Restavracija deluje pod taktirko Tomaža Kavčiča, prejemnika ene Michelinove zvezdice za kulinarične dosežke v Gostilni Pri Lojzetu.


INFO IN KONTAKT:

Vila Vipolže
Vipolže 29, 5212 Dobrovo

T: +386 820 55420
E: info@vilavipolze.eu
W: https://www.vilavipolze.eu/