Vila Vipolže

Preplet renesančne klasike in sodobnega dizajna.

Med mogočnimi renesančnimi zidovi vas pričakajo prostorna prenočišča, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega. Načrtujte svoj naslednji romantični pobeg, nepozabno poročno noč ali pa oddih po poslovnem ali družabnem srečanju. V očarljivem zavetju razkošnega ambienta imamo na voljo 3 Junior Suite in 3 Superior dvoposteljne sobe, ki združujejo sodoben dizajn s pridihom tradicije. S šestimi prefinjenimi sobami vam Vila Vipolže omogoča sprejem 12 gostov. Ne glede na to, ali ste raziskovali briške griče, zaključili poslovno srečanje ali praznovali poseben dogodek, naše sobe vam nudijo mirno zatočišče, kjer si lahko odpočijete in se pripravite na nove izzive. Spremlja vas tudi očarljiv razgled na okoliške vinograde in slikovito pokrajino, kar ustvarja prav posebno vzdušje.

KAPACITETE

3x Junior Suita za dve osebi in 3x Superior dvoposteljna soba za dve osebi

Max. 12 oseb

(vse sobe imajo zakonsko posteljo)

MINIMALNO ŠTEVILO NOČITEV

1

DODATNA PONUDBA

Zajtrk

Hišni ljubljenčki dobrodošli (doplačilo)

DODATNE INFORMACIJE

Superior dvoposteljna soba***

Soba v Vili Vipolže je prostorna, minimalistično opremljena ter skrbno pripravljena. ​So prijetne in udobne z lastno kopalnico, opremljeno s kadjo, sušilnikom za lase, brisačami in higienskimi pripomočki. Temperaturo v sobi, si lahko nastavite sami, na voljo imate tudi brezžični internet. Pika na i je priročna kuhinja, kjer imate na voljo kavo, čaj, sok.

Junior Suita***

Junior Suita v Vili Vipolže, v sebi skriva preplet zgodovine in sodobnosti, to ji daje poseben čar, v njej se počutite enostavno dobro. Prostorna soba za udobno spanje, velika kopalnica s tušem in kadjo, popolnost udobja zaključuje dnevni prostor s priročno kuhinjo kjer imate na voljo kavo, čaj, sok. Suite so klimatizirane, temperaturo v sobi si lahko nastavite po vaši želji, na voljo imate tudi brezžični internet.