Belica

Začetki domačije BELICA segajo v leto 1898, ko se z rojstvom Nonota Pepota prvič pojavi ime BELICA. Zaradi njegovih svetlih, belih las mu je mama nadela vzdevek »Beličca«, kmalu pa je BELICA postalo domače hišno ime.

Domačija BELICA leži v vasi Medana.


RESTAVRACIJA
Restavracija nudi tradicionalno kuhinjo, ki temelji na sezonskih in lokalnih sestavinah. Pri nas zato nimamo stalnega jedilnega lista, ampak se le-ta spreminja tedensko. Tako imamo dnevno dva menija, ki temeljita na lokalno pridelanih surovinah.

Posebej smo ponosni na domač briški pršut, šalam, panceto ter ostale mesnine, ki jih z izkušnjami, znanjem in ljubeznijo do tradicije pridelujemo in zorimo pod streho naše domačije.

K lokalni kulinariki seveda ponujamo vrhunska briška vina iz domače kleti. Za poslovna srečanja, sestanke in predstavitve je na voljo vrhunsko opremljena konferenčna soba.

Primerno za fantovščine in dekliščine, rojstne dneve in poročne večerje.

KAPACITETE
Zunaj: 90 sedišč
Noter: 80 sedišč
Skupaj: 170


PRENOČIŠČA
Domačija Belica nudi udobno in prijetno bivanje stran od mestnega vrveža vsakdanjega življenja v eni od osmih kmečkih sob in dveh apartmajev, opremljenih z vsemi potrebnimi udobji za čudovit dopust. Vse sobe klimatizirane in opremljene s SAT TV, rustikalnim pohištvom iz masivnega lesa in lesenimi tramovi. Kopalnica ima tuš, sušilnik za lase in brezplačne toaletne potrebščine.

Za naše goste imamo v poletnih mesecih na voljo tudi zunanji bazen.

V ceni je vključen bogat zajtrk z domačimi dobrotami in pridelki.

KAPACITETE
8x dvo posteljne sobe
2x apartmaja
Z dodatnimi ležišči je možno da prespi 28 oseb
Skupaj: 28 oseb

MINIMALNO ŠTEVILO NOČITEV
2


DODATNA PONUDBA
Zajtrki za zunanje obiskovalce
Lastno vino
Možnost vegetarijanske in veganske hrane ter hrane brez glutena
Jacuzzi, bazen


DODATNE INFORMACIJE
Dostopno z avtodomom
Dostopno z avtobusom