Apartma Flajban

Apartma Flajban je apartma, ki nudi veliko zasebnosti, saj je skrit v strnjenem vaškem jedru. Je romantičen in zelo primeren za dve osebi. V dnevni sobi je kavč, ki se lahko uporabi kot pomožno tretje ležišče.

Prednosti lege apartmaja: apartma se nahaja v vaškem jedru. V neposredni bližini apartmaja se nahaja trgovina z živili ( cca 100m), enomarket (cca 100m), trgovina-agrarija (cca 300m), pošta (cca 300m), mesnica (cca 300m), bankomat (cca 300m), zdravstveni dom (cca 300m), gostilna z igriščem( cca 200m), frizerka (cca 100m) in cerkev (cca 30m). Vas Kojsko je od Nove Gorice oddaljena le 12 km. V Novi Gorici pa se nahaja svetovno znana igralnica Perla. Za ljubitelje hribov se nad vasjo Kojsko nahaja hrib Sabotin s planinsko kočo na vrhu.

Objekt v katerem se nahaja apartma je stisnjen med hišami vaškega jedra in ima le cca 50m2 zunanje okolice. Namesto tega ima pa veliko teraso (3mx3m), ki je oblita s soncem preko celega dne. Apartma se nahaja v prvem nadstropju in ima spalnico in kopalnico v mansardi, zato je potrebno opozoriti, da ni primeren za invalide. Dostop z avtom je možen po ozki makadamski poti, med hišami, zato je najbolje parkirati pred cerkvijo (oddaljenost cca 30m).

KAPACITETE
1x apartma za 3 osebe

MINIMALNO ŠTEVILO NOČITEV
2

DODATNA PONUDBA
Zajtrk