Hotel Venko

V osrčju vinorodne dežele Goriških Brd vas čaka prisrčen hotel z opremljeno konferenčno dvorano in odlično kulinarično ponudbo v restavraciji s pravljičnim pogledom enkratnih barv čarobne narave. V igralnem salonu Venko vas pričakujemo z vedno novimi promocijami in nagradami. V Venkoju vsak izmed vas lahko najde svojo srečo. 


RESTAVRACIJA

Restavracija »à la carte« ponuja pestro izbiro jedi s poudarkom na mediteranski kuhinji in različnimi vrhunskimi vini iz okoliša Brd. Miren in uglajen ambient z edinstvenim pogledom na gričevnato pokrajino vinskih trt, ki skozi letne čase razkriva paleto prečudovitih odtenkov barv narave. Pogled s terase pred restavracijo vzame dih vsakomur, ki si vzame čas in se zazre v to vinorodno naravo.


HOTEL

V sproščenem vzdušju hotela Venko, vam prijazno osebje omogoča prijetno in udobno bivanje v prvorazredno opremljenih sobah hotela s tremi zvezdicami, iz katerih se odpira čudovit razgled na slikovito vinorodno pokrajino. Vse sobe so klimatizirane, opremljene s TWC, TV, telefonom in z brezplačnim dostopom na internet. Večina sob je opremljena tudi z mini barom.

KAPACITETE
26x soba za 2 osebi
4x soba za 2 osebi z dodatnim ležiščem
2x apartma
Skupaj: 70 oseb


CASINO

Igralni salon ima 200 igralnih avtomatov. Izbirate pa lahko tudi med sodobnimi avtomati z zasloni na dotik ali najnovejšimi 3D avtomati z atraktivnimi igrami, multigame in multiline ali video pokri, ki vas bodo navdušili s svojimi zgodbami. Ponujamo povsem sproščeno in gostoljubno vzdušje, saj se lahko vsakemu posameznemu gostu z navdušenjem posvetimo.