Vila Vita Vipolže

Vila je nadstandardno opremljena z očarljivim velikim vrtom s pogledom na vinorodni okoliš in nasad mandarin. Nastanitev je v treh prostornih dvoposteljnih sobah, s kopalnico, sefom, klimatsko napravo v 1. nadstropju. Dodatna ležišča so na voljo v eni povezani sobi (za 2 otroka) in v sobi v pritličju z raztegljivim ležiščem, kopalnico, televizijo in klimatsko napravo. V pritličju je bogato opremljena kuhinja z jedilnico in TV kotiček.
V hiši je prostoren wellness s finsko in infrardečo savno ter ležalniki za sprostitev, telovadnica s plezalno steno, biljardnica, na prostem pa se nahaja masažni bazen za 4 do 6 oseb. Podzemna garaža ima prostor za več vozil. Na voljo izposoja koles (navadna in električna), palice za nordijsko hojo, brezplačen Wi-Fi, TV (EON, Netflix) ter kozmetika L'Occitane.

Vila Vita je prejemnik znaka Slovenia Green Accomodation in certifikata Zeleni ključ Green Key, okoljskega/trajnostnega znaka, vodilnega standarda odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji.


KAPACITETE
1x vila za 6+4 osebe

MINIMALNO ŠTEVILO NOČITEV
3

DODATNA PONUDBA
Savna, jacuzzi
Igrala za otroke, plezalna stena, biljard
Izposoja koles in e-koles
Izposoja palic za nordijsko hojo