Turistična kmetija Pri Bregarju

Turistična kmetija Pri Bregarju se nahaja v vasi Podsabotin, na samem začetku Goriških Brd, te slikovite gričevnate pokrajine na skrajnem zahodu Slovenije. Idilična kmetija se razprostira na »Bregu«, ob vznožju hriba Sabotin, po katerem je vas dobila tudi ime.
Občutite toplino podeželja in se naužijte čudovitega razgleda! Pogled vas bo popeljal na Goriška Brda, Novo Gorico, Števerjan (San Floriano del Collio), Oslavje, Gorico … pa vse do morja. Ne le razgled, na kmetiji vas bo očarala domačnost in pristnost, drevoredi sadnih dreves, oljčni nasadi in zeleni vinogradi, kjer se porodi žlahtna kapljica. Okusite domače dobrote in se sprostite v objemu narave Pri Bregarju.


RESTAVRACIJA

Pri Bregarju stremijo k temu, da je vsa hrana, ki jo pripravijo, domačega izvora. Sami pridelajo večino zelenjave in sadja (češnje, marelice, slive, kaki, kostanj). Preostale surovine dokupijo na različnih kmetijah ali od domačih proizvajalcev. Možen je najem prostora za rojstnodnevne zabave in druga druženja za skupine do 45 ljudi. Za rezervacije kosila ali večerje je potrebno predhodno naročilo.

Na kmetiji ponujajo tri vrste buteljčnega vina: Rose penina (Modri pinot) klasična metoda, Skalca Rebula in Skalca rdeča (Cabernet Sauvignon in Merlot).

KAPACITETE
Zunaj: 10 sedišč
Noter: 40 sedišč


PRENOČIŠČA

Preprosto kmečko domačijo smo preuredili v idilično turistično kmetijo. Sobe smo poimenovali po gospodarjih v čast za njihovo trdo delo, skrb in požrtvovalnost za kmetijo, da se je ohranila vse do danes. V sobah smo ohranili zgodovinsko noto. Ohranjeni leseni tramovi in kamnite stene dajejo sobam toplino in domačnost ter omogočajo prijetno bivanje tekom celega leta. Vse sobe so opremljene s starinskim pohištvom. Vse sobe so obrnjene na sončno stran in imajo čudovit razgled. Vsaka soba ima svojo kopalnico. V sobah je na voljo brezžični internet.

KAPACITETE
2x soba za 2 osebi
2x soba za 3 osebe

MINIMALNO ŠTEVILO NOČITEV
2

DODATNA PONUDBA
Zajtrk, polpenzion
Igrala za otroke


DODATNE INFORMACIJE
Dostopno z avtobusom