Posestvo Pintar

Posestvo Pintar bo kmalu praznovalo 100-letnico postavitve vinske kleti. V poklon tistemu času skrbno ohranjamo nekaj prvotno posajenih trt malvazije, poleg njih pa v sedmih vinogradih negujemo še osem tisoč trt različnih vinskih sort, med katerimi je največ belih - rebula, chardonnay in malvazija, med rdečimi pa cabernet sauvignon in merlot. Na posestvu aktivno sodelujejo tri generacije – ob Zvonku in Jelki, tudi Tjaša in Sašo ter njuna otroka, po katerih je poimenovana tudi ena od vinskih linij.

V sezoni se boste lahko pri nas posladkali s češnjami, hruškami, slivami, kakijem in ostalim sadjem, ki ga že šest desetletij dostavljamo po vsej Sloveniji.

Poleg vinogradništva in sadjarstva smo z neomajno predanostjo razvili tudi turistično ponudbo. Gostje od blizu in daleč lahko uživajo v butičnem prenočišču z zajtrkom, se pustijo razvajati z degustacijo vin v vinski kleti ali ob bazenu, doživijo pristen briški vsakdanjik, ter se odpravijo na raziskovanje lokalnih znamenitosti ali številne izlete v okolici, saj s posestva pogled preko briških gričev in Krasa seže vse tja do morja.


KAPACITETE
2x apartma: 1x apartma, 1x suita
2x glamping hiška v vinogradu
Skupaj: 12 oseb

DODATNA PONUDBA
Zajtrk
Bazen
Žar
Ponudba sezonskega sadja
Degustacija vina
Ogled/obisk kleti
Nakup vina

DODATNE INFORMACIJE
Hišni ljubljenčki dobrodošli
Dostopno z avtobusom
Sprejemamo kreditne kartice