Tavarneta Estate

Tavarneta Estate se nahaja na Plešivem, v bližini najprepoznavnejših briških vinarjev, do katerih lahko gredo gostje peš.


Restavracija

V restavraciji Tavarnete Estate izpod rok naših chefov lahko gostje okusijo kvalitetno pripravljene mesne jedi ter nekaj vegetarijanskih. Ob spajanju vrhunskih vin in mehurčkov z odlično pripravljeno hrano ponudimo doživetje, za katerega ne bo žal obiska našega posestva.

Gostom želimo pričarati profesionalno a hkrati sproščeno obedovanje. Za potovanje skozi spoznavanje različnih okusov lahko izberejo 5-hodni ali pa 7-hodni meni, ki se skozi sezone spreminja. 

Primerno za rojstne dneve in poročne večerje.

KAPACITETE:

Zunaj: 20 sedišč
Noter: 30 sedišč
 

DODATNA PONUDBA

Možnost vegetarijanske in veganske hrane ter hrane brez glutena

Sezonski menuji

Zajtrk za zunanje obiskovalce


Prenočišča

V objektu je 6 sob in ena suita, iz vsakega prostora se razlega pogled na vinograde obdane s čudovito naravo. V treh sobah se lahko gostje sprostijo na balkonu, v zadnjem nadstropju gledajo skozi panoramsko okno daleč naokoli in v suiti lahko posedajo na terasi.

V kolikor bi potrebovali prostor za seje, sestanke, lahko ponudimo sejno sobo. Posest je primerna tako za družine in pare kot tudi za poslovna potovanja.

Z ekipo jih popeljemo skozi kulinarične dobrote, pripravljene izpod rok naših chefov, pobližje spoznamo s široko vinsko ponudbo in mehurčki, v prostem času pa lahko izkoristijo bazen z razgledom na briške in italijanske griče. 

KAPACITETE
6 x soba za 2 osebi 

1x suita
Skupaj: 22 oseb

MINIMALNO ŠTEVILO NOČITEV
Visoka sezona: 2


DODATNA PONUDBA

Bazen
Prostor za poslovne dogodke
Organizacija kosil in večerij za zaključene družbe

DODATNE INFORMACIJE
Hišni ljubljenčki manjše rasti dobrodošli

Dostop z avtodomom

Dostop za invalide