Gredič

Gredič je butični hotel, ki združuje bogato zgodovino in sodobne vplive. Ta skriti zaklad Goriških brd s ponudbo na najvišji ravni vas bo očaral s sijajno lokacijo, kjer boste našli sprostitev in zasebnost v edinstvenem okolju. Svoj pridih bo dodala še mladostna ekipa zaposlenih. Dovolite nam, da vas popeljemo na izjemno potovanje, na katerem boste doživeli nepozabne trenutke.


RESTAVRACIJA

Brda so ena najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu, kjer se nežni sredozemski vplivi srečajo z močnimi kontinentalnimi okusi. Prav to vznemirljivo presečišče je čutiti v okusih krožnikov Restavracije Gredič, kjer kuharski mojster Mitja Humar poskrbi za pripravo gastronomskih presežkov. Pozornost tudi najmanjšim detajlom, uporaba skrbno izbranih, svežih sestavin, zavezanost spoštovanju tradicije in sodobni prijemi ustvarijo eleganco videza in simfonijo okusov, ki vam bo ostala v spominu. Restavracija Gredič je umeščena v najvplivnejši mednarodni gastronomski vodnik Michelin z oznako The Plate Michelin, ki simbolno predstavlja sveže surovine ter skrbno pripravljen in dober obrok, kar so tudi ključne vrednote njihove kuhinje.

KAPACITETE
Zunaj: 20 sedišč
Noter: 85 sedišč


HOTEL

Gredič je edinstven 4-zvezdični butični hotel, ki ponuja popoln oddih v objemu narave. Grajski zidovi iz 16. stoletja razkrivajo njegov značilni šarm, moderno zasnovana notranjost pa gostom nudi toplino in udobje. Izbrana kulinarična ponudba v restavraciji Gredič, ki išče navdih v idilični vinski regiji na stiku alpskih in mediteranskih vplivov, je uvrščena tudi v izbor priznanega Michelinovega vodnika. Nepozaben vtis ob obisku pusti tudi veličastna vinoteka z odlično ponudbo izbranih vin iz regije. Gredič je idealen ambient za poslovne dogodke, poroke ali praznovanja, izkušeno osebje pa bo z veseljem poskrbelo za pripravo popolnega prizorišča. Ob obisku Grediča ne spreglejte vinoteke, ki je pravi arhitekturni biser. Gredič je ponosni ambasador vin celotne regije, kjer so predstavljena vina najboljših briških vinarjev tako s slovenske kot italijanske strani. Najzanimivejša in najbolj vznemirljiva vina v zbirki lahko okusite z degustacijo, ki jo vodi hišni sommelier. Potrebna je predhodna rezervacija.

KAPACITETE
4x dvoposteljna soba za 2 osebi
2x junior suita za 4 osebe
1x master suita za 4 osebe
Skupaj: 20 oseb


DODATNA PONUDBA
Zajtrk tudi za zunanje obiskovalce (potrebno predhodna rezervacija).
Primerno za rojstne dneve in poročne večerje.
Hišni ljubčjenčki so dobrodošli.
Bazen
Degustacija vin