Gostišče pri Marjotu

Pri Marjotu je pristno briško gostišče z lastno vinsko kletjo ter prenočišči, od koder se razprostira pogled vse od Alp do Jadrana.


RESTAVRACIJA

Kulinarika je v Brdih enako (skoraj) pomembna kot vino. Skozi celotno zgodovino razvoja vinarstva, se je večala tudi pestrost tipične briške kuhinje. Skozi vse letne čase lahko nudijo sveže pridelke, ki jih podari narava. V gostišču je poskrbljeno, da lahko gostje poizkusijo prave briške jedi (jota, pršut, polenta, golaži, zavitki, kostanji …) in pristno briško kapljico iz vinogradov družine. Zunanja terasa v senci trt se v poletnih dneh na panoramski terasi prileže pravilno ohlajeno kakovostno domače vino. Ko zapiha rahel vetrič, pa je doživetje popolno.

V lokalu občasno ponujamo doma rejeno ekološko goveje meso pasme Limusin.

Primerno za fantovščine in dekliščine, rojstne dneve in poročne večerje.

KAPACITETE
Zunaj: 60 sedišč
Noter: 100 sedišč


PRENOČIŠČE

Vse sobe so opremljene z visokokakovostnim rustikalnim pohištvom in dodatki. V sobah je kopalnica s tuš kabino. Apartmaji so opremljeni z kuhinjskim in jedilno dnevnim kotičkom, spalnico in kopalnico. V vseh apartmajih je TV z digitalnimi kanali. Nekateri apartmaji imajo tudi balkon. Apartmaji so poimenovani po tipičnih Briških lesenih sodih. Da gostje v polni meri izkusijo lepote Goriških Brd je možna izposoja električnih koles. Domačija je odlično izhodišče za potepanje po celotnih Goriških Brdih, saj se v bližini začenja več kolesarskih kot tudi peš poti. Zajtrk je sestavljen iz izvrstnih domačih pridelkov.

KAPACITETE
1x apartma za 4 osebe
4x soba za 2 osebi + dodatno ležišče
Skupaj: 16 oseb


DODATNA PONUDBA
Ponudba sezonskega sadja, oljčnega olja in medu
Po predhodnem dogovoru je možna degustacija oljčnega olja
Izposoja koles

DODATNE INFORMACIJE
Dostopno z avtobusom
Hišni ljubljenčki dobrodošli