Briški piknik v nahrbtniku

Ste za aktivno odkrivanje briških gričev in intenzivno okušanje tipičnih briških dobrot? Vas prekrasni pogledi vedno vržejo na rit? Imamo nekaj za vas! Piknik nahrbtnik, ki bo briškim razgledom dodal tisti pravi (pri)okus. 

Ste ljubitelji pohodništva, kolesarjenja ali pa le dobre domače hrane in kvalitetne žlahtne kapljice, v kateri radi uživate v naravi? Brda lahko po novem spoznavate skupaj z briškimi dobrotami, ki vas v piknik nahrbtniku spremljajo prav na vsakem koraku.

V vašem novem najdražjem nahrbtnem sopotniku najdete same sveže lokalne briške dobrote: domač šalamin, okusen sir, sezonsko sadje in zelenjavo, domač sok … In tudi tisto, brez česar pri nas v Brdih ne gre – steklenico žlahtne kapljice, ki si jo lahko privoščite v pravih vinskih kozarčkih. Da vam bo ob tem super udobno, pa bo poskrbela piknik dekica.

Kje dobite briški piknik nahrbtnik?

Kdaj pridete? Jutri, za vikend? Kadarkoli že, malice vam po novem ni več treba pripravljati. Za to z veseljem poskrbimo mi. Nahrbtnik lahko vsak dan prevzamete na TICu v Šmartnem, obvezno pa ga morate dan prej naročiti. Privoščimo vam namreč super izkušnjo, zato pa moramo mi poskrbeti, da bo kruh sveže pečen in vino dobro ohlajeno. 

Nahrbtnik lahko naročite direktno na TICu.


Info in kontakt:

TIC Brda - Turistično informacijski center Brda 
Šmartno 13, 5211 Kojsko

T: + 386 5 395 95 95 
E: tic@brda.si