Obiščite najboljšo malo kongresno destinacijo v regiji Alpe-Jadran

27.07.2024

Od enogastronomskih doživetij, do outdoor aktivnosti in odkrivanja kulturne in naravne dediščine: Brda so prava destinacija za vse, ki želijo na majhnem teritoriju organizirati kakovostna poslovna srečanja popoprana z nepozabnimi doživetji.

Tukaj nekaj razlogov, zakaj so Brda pravi biser za poslovna srečanja:

1. Brda so najboljša s kongresna destinacija po izboru Meetings Star Award za sezono 2023/2024

Strastna in energična butična incentive destinacija vas bo očarala s spontanostjo, toplino neverjetnih domačinov, naravno in kulturno dediščino ter čarobnostjo pristne eno-gastronomske ponudbe. Destinacija Brda se je v sezoni 2023/2024 ravno zaradi celovitosti ponudbe v tako majhnem teritoriju zavihtela na 1. mesto med manjšimi konkresnimi destinacijami! 

2. Za večje in manjše

Brda so prava izbira tako za manjša kot večja poslovna srečanja. Večja poslovna srečanja bodo slikovito kuliso dobila v Vili Vipolže, najlepši renesančni vili v Sloveniji, manjše skupine pa lahko toplino destinacije doživijo pri manjših ponudnikih, ki širom po destinaciji tkejo zgodbo pristnih spontanih doživetij.

3. Tudi za zahtevnejše in protokolarne dogodke

Iščete lokacijo za zahtevnejši poslovni dogodek? Vila Vipolže z vso potrebno opremo je pravi odgovor za vas. Strokovni dogodki, srečanja poslovnih partnerjev, protokolarni obiski, in še bi lahko našteli v paleti dogodkov, ki so jim zidovi te čarobne vile v osrčju Brd že nudili gostoljubje. 

4. Za gurmanske užitke

Vsako srečanje, manj ali bolj številčno, se ne more zaključiti brez gurmanskega objema te vinorodne deželice. Kje bolj kot v Brdih se lahko spontamo prepustite pristnim okusom lokalnih in sezonskih jedi? Tukaj se prepletajo pridihi vseh kulturnih vetrov, ki so se na tem obmejnem območju skozi stoletja prepletali in ki so jih briške gospodinje ubesedile v svoje omamne recepte. Seveda ne pozabite na kozarec vrhunskega briškega vina! Paleta je resnično izjemna in visokokakovostna, svetovno priznana vina bodo vašim srečanjem vsekakor vdahnila dušo teritorija.

5. Za aktivne in pustolovske

Številne majhne vasice strnjene po slemenih valovitega briškega gričevja, v osrčju katerih dediščino skrbno hranijo vaški trgi in cerkvice, trdoživo in požrtvovalno stkana odeja vinogradov, sadovnjakov in oljčnikov, katerih produkti žanjejo visoke uspehe širom po svetu in neskončni slikoviti razgledi na Furlansko nižino, proti v daljavi lesketajočemu Jadranskemu morju ali goram, kličejo po tem, da vaša poslovna srečanja popestrite z odkrivanjem teh lokalnih posebnosti, ki so dejansko na dosegu roke in primerna za vsakogar. In zakaj ne bi se zavihteli kar na električna kolesa ali pa se peš podali po etapah Alpe Adria Trail, Juliane Trail, Briškega kroga miru na Sabotinu ali češnjevih poti?

Več informacij: TIC Brda,