V četrtek, 21 marca ob 18.30 uri vabljeni na domačijo Kabaj v Šlovrencu, na ekskluziven kulinarični dogodek, na katerem bomo združili dve izjemni enogastronomski zgodbi, briško Brdalicious in gostujočo Matuljicious. To bo večer spajanja briških okusov Domačije Kabaj iz Brd in mediteranskih Stancije Kovačiči iz Hrvaške Istre (Matulji). Sestavine bodo lokalne in sezonske, odete v pomladne okuse divjih poganjkov in domačih zelišč. Kuharski chefi Primož Bensa in David Bucik iz Domačije Kabaj Morel, KABAJ ter chefi Restaurant Stancija Kovačići, Vinko Frlan ter kuharski chef Denis Memagić bodo obiskovalcem postregli s šest hodnim menijem, vinska spremljava pa bo dopolnjena s penino Jarbola - OPG Ružić ter vino iz kleti Kapić iz Matulj, iz Brd pa bodo kulinariko dopolnjevala vina iz kleti Movia Wines in kleti Kabaj Morel. Cena menija z vinsko spremljavo znaša 83 € na osebo. Mesta so omejena. Za rezervacije pišite na info@kabaj.si ali pokličite na 041 454 002. |