Vinska klet Pulec

Posestvo Pulec stoji v vasici Plešivo, tik ob meji z Italijo, kjer se sončno gričevje Goriških brd začne spuščati v furlansko ravnino. Družinski vinogradi se razprostirajo na različnih najboljših briških legah. V teh idealnih pogojih za rast vinske trte se družina Pulec že več generacij ukvarja s pridelavo vrhunskih vin. Na kmetiji gospodari oče Radko, ki svoje dolgoletne izkušnje in znanje na področju vinarstva in vinogradništva že vrsto let prenaša na mlajšega sina Mitjo.

Dobre naravne danosti, kot so ugodna lega naših s soncem obsijanih vinogradov, prijazni vremenski pogoji ter odlična, z minerali bogata zemlja, ki vinom zagotavlja najboljše kisline, smo nadgradili z dolgoletnimi izkušnjami, znanjem in trdim delom. Rezultat so kakovostna vina, s katerimi lahko zadovoljimo še tako zahtevne okuse in želje.. Prodaja vinaDegustacija po predhodnem naročiluObisk kletiOgled kmetije po predhodnem naročiluObisk kleti po predhodnem naročiluParkiranje

 

 

Plešivo 38/a, 5212 Dobrovo
tel.: + 386 (0) 41 775 958, + 386 (0)5 45 751
e- mail: info@pulec.com
www.pulec.com
  

Po predhodnem naročilu!

nazaj >>

Posebnost hiše:

Slovenskemu in tujemu trgu ponujamo tri različne linije vin, s katerimi lahko zadovoljimo še tako zahtevne okuse in želje: 

  •      Klasična linija (sveža vina), 
  •      Barrique ali starana, barikirana vina v hrastovih sodih  in
  •      Izbrana linija vin (Konrad)

Zemljevid: