Domačija Bizjak

Začetki kmetije segajo v leto 1988, ko se je gospodar Vojko Bizjak odločil, da ostane doma na kmetiji in nadaljuje tradicijo svojih staršev. Prvotno skromna posest je z vztrajnim delom ter povečevanjem nasadov in vinogradov počasi rasla. Zaradi porasta pridelka se je po desetletju truda začela tudi gradnja nove sodobne kleti, ki sedaj zagotavlja kvalitetno pridelavo vina.

Na kmetiji danes živi in dela cela družina – gospodar Vojko, njegova žena Patricija ter sinova Jakob in Gregor.

Prodaja sadja in zelenjaveProdaja vinaDegustacijaDegustacija po predhodnem naročiluObisk kletiObisk kleti po predhodnem naročiluOgled kmetije po predhodnem naročilu

 

Domačija Bizjak
Brestje 13 a
5211 Kojsko
tel: +386 (0)41610835
e-mail:www.domacijabizjak.si

Po predhodnem naročilu

nazaj >>

Dodatne storitve:

Vina:
Od belih sort, ki sestavljajo polovico vinogradniškega pridelka, gojimo rebulo, sivi pinot, chardonnay, rumeni muškat in beli pinot, od rdečih sort pa cabernet sauvignon, merlot in refošk. Poleg sortnih vin pridelujemo še rosé, ponosni pa smo tudi na dve hišni penini, Grganjo in Fani. Po predhodnem naročilu vam nudimo voden ogled kleti in degustacijo naših vin.
 

Sadje:
V našem prodajnem programu se tekom leta zvrsti tudi bogata ponudba sadja - češnje, marelice, fige, kakiji in kiviji, ki jih sezonsko lahko kupite na naši kmetiji.

Plačilne kartice:

Samo gotovina