Zelišča Beštja na Travelstarterju!!!

Zeliščna hiša z dvema zeliščnima sobama, ki se nahaja v Spodnji Soški dolini, po nekaj mesecih delovanja postaja del Travelstarterja platforme za množično financiranje v turizmu. Sledi sloganu: »Sanjaj! Doniraj! Doživi!«. Herbal House je bil izbran kot eden izmed osmih pilotnih projektov na Travelstarterju. Ponosni!

Zaprite oči in se sprostite. Sanjate in sanjate… da zibate v viseči mreži, da pijete čaj na aromatičnih zeliščnih blazinah, da vaše utrujene noge namakate v zeliščne kopeli...

Kar ste ravnokar sanjali, želimo mi uresničiti preko projekta Travelstarter.

 

Cilj je zbrati 5000$.

 

MI SANJAMO!

Naše sanje so, da Herbal House nadgradimo z Zeleno sobo (Green Room) – soba za wellness&selfness na prostem, poleg same Herbal House, opremljena z lesenimi ležalniki, visečimi mrežami, čebri z zeliščnimi kopelmi in blazinami, kot nalašč za druženje in sprostitev.

 

VI NAS PODPRETE!

Popotniki in vsi, ki vam je naša ideja všeč, donirate od 7$ do 300$, tako da izberete eno ali več izmed 6 kreativnih nagrad.

 

VI DOŽIVITE!

V zahvalo za podporo prejmete nagrade (ročno izdelane voščilnice, domač zeliščni čaj, program za odkrivanje Soške doline, nočitev v zeliščnih sobah, kulinarično odkrivanje Soške doline).

 

Ravnokar preverjam vremensko napoved... Izgleda, da bomo potrebovali več kot le tople objeme, da se bomo to zimo ogreli. Kaj pravite na skodelico čaja? Naročite si 50-gramsko mešanico domačega zeliščnega čaja za samo 10€ (poštnina je že vključena!). Več o projektu in ostalih nagradah pa na bit.ly/HerbalHouseHomeExperience

Že najmanjša donacija nam pomaga do prve vreče cementa in nekaj lopat peska za začetek izvedbe našega zelenega projekta.

 

Vesna – doživljajski vodja

Karmen – odgovorna urednica za podrobnosti

Ivan – umetnik z lesom

Robi – fotoholik

 

 

 

 

nazaj >>