Gredičev Martin
svečana Martinova večerja 8.11.2014:
- Bučna krema s korenjem, kremnim sirom in kruhki
- Odojek z “Millefoglie” z jabolkami in hrenom
- Domači ravioli, polnjeni z jurčki in klobaso v jurčkovi omaki
- Pečena goska z glaziranimi kostanji
- Bučna tortica z zelišči
57 eur/osebo (pogrinjek in pijača nista všteta v ceno)
Za Martinov teden (od 9.11. do 16.11.) pa pripravljamo prav poseben Martinov menu:
- Bučna krema s korenjem, kremnim sirom in kruhki
- Toskanski “Giglii” s Corbarino paradižniki, jurčki in slano skuto
- Pečena goska z glaziranimi kostanji
35 eur/osebo (pogrinjek in pijača nista všteta v ceno)
Ponedeljek, 10., in torek, 11. 11., zaprto!
Rezervacije na tel.številki 05 82 80 120.
nazaj >>