Festival okusov 2013 - gurmanski dogodek leta

Jeseni bo Slovenijo zajela gurmanska mrzlica: v času od 24. 9. do 8. 10. se namreč pripravlja Festival okusov, prvi svoje vrste v Sloveniji. Festival okusov bo nastopil s povsem novim pristopom - namesto na eni sami lokaciji se bo festival odvijal v več kot 200 restavracijah in hotelih v Sloveniji. Festival se bo v začetku septembra predstavil tudi v sosednji Hrvaški v dva tedna trajajočem dogodku, ki se bo odvijal med 10. in 24. septembrom. S tem Festival okusov predstavlja izjemno priložnost za vse gurmane in ljubitelje dobre hrane, ki bi si želeli poskusiti nekaj novega in obiskati restavracije, za katere prej niso našli časa ali priložnosti.

Festival okusov organizira Restaurant Club, ki je z več kot 25.000 podporniki največja gurmanska skupnost v Sloveniji. Restaurant Club združuje vse ljudi, ki radi dobro jedo, in se v življenju nasploh predajajo okusom in večnemu iskanju idealnega tudi na drugih področjih; med častnimi člani tako najdemo mnoge managerje, politike in estradnike. Restaurant Club ima dogovor z več kot 250 restavracijami, gostilnami , vinotekami in hoteli v Alpe Adria regiji, kjer svojim članom ob diskretni predložitvi članske kartice ponuja do 25% popusta na hrano in pijačo, popuste in privilegije na rezervacijo sob in številne druge storitve. V času festivala bo kartica Restaurant Cluba veljala tudi kot festivalska vstopnica.

Poleg izvrstne hrane in pijače, ki bosta vzbujali skomine vsem prisotnim, bo Festival okusov vključeval tudi posebne festivalske menije, ki bodo udeležencem festivala predstavili vrhunsko ponudbo sodelujočih restavracij. Na festivalu bodo prisotni tudi vrhunski chefi in enologi, tako domači kot tuji, ki bodo poskrbeli za izjemno kakovost in prvovrstno izkušnjo. V času Festivala okusov se bodo vsi vpleteni objekti kar najbolj potrudili, da vam postrežejo z enkratnimi kulinaričnimi mojstrovinami in vas navdušijo s svojo sezonsko festivalsko ponudbo. 

Za tiste, ki jih gurmansko eksperimentiranje v drugih predelih Slovenije ne mika, bodo poleg dogodkov v lokalnih restavracijah na voljo tudi atraktivni ‘kuharski šovi’ na visoko obiskanih lokacijah večjih slovenskih mest, pa tudi drugi dogodki, ki bodo med drugim vključevali tudi različne degustacije. Festival okusov prinaša tudi posebne festivalske popuste v vseh sodelujočih restavracijah, tako da bodo vsem obiskovalcem festivala gurmanski užitki še toliko bližji. Cilj največjega gurmanskega festival  pri nas je, da vsem omogoči čim več priložnosti za raziskovanje in poiskušanje novegih stvari: še nepoznanih restavracij in njihovih chefov kot tudi vinarjev in drugih proizvajalcev gurmanskih proizvodov.

Festival okusov je dogodek odprtega značaja, zato k sodelovanju vabimo vse zainteresirane restavracije, ki bi se želele predstaviti na festivalu. Restaurant Club vam bo omogočil, da se brezplačno predstavite v okviru Festivala okusov, kot sodelujoči objekt pa boste vključeni tudi v vse marketinške in oglasne aktivnosti pred in v času festivala. Poleg tega boste prejeli tudi poseben marketinški paket, ki vam bo omogočal, da izkoristite festival v vaši restavraciji tudi sami in pritegnete k ponovnemu obisku vse, ki bodo prišli mimo. Zanetimo skupaj pravi festival okusov in prebudimo v gostih željo po najboljšem! Več informacij dobite na številki 031/200-000 ali na e-mail naslovu pomoc@restaurantclub.si.

Veliko gurmanskih užitkov vam želi
vaš Restaurant Club

nazaj >>