Vroči napoji za nov začetek leta!

Februarska ponudba zeliščnih čajev Beštja na voljo v 40 gramskem pakiranju po 4, 00 €.

V tokratnih novicah naj vam najprej zaželim veliko zdravja in oblico uspehov v novem letu. Najprej naj vam predstavim ponudbo domačih zeliščnih čajev, narejenih na domač, tradicionalen način. Seveda zelišča najprej naberem, predvsem po okoliških jasah in planotah (npr. na Kobalarju, kot Brici radi rečejo Koradi, ali pa na Paljevem, v bližini Bat in Grgarja ter na Trnovem pri Gorici).

Nato jih razprostrem na mrežah za sušenje zelišč – to so sila lahki, preprosti okvirji s PVC mrežo na spodnjem delu, ki zraku omogočajo, da lahko neovirano kroži in suši dele rastlin. Po nekaj dnevih sušenja dele rastlin previdno poberem in zapakiram v novo embalažo ter jih opremim s papirnato etiketo – in to je Beštja!

V mesečni ponudbi zeliščnih čajev Beštja lahko izbirate med črnim bezgom, divjo mačeho, glogom, hmeljem, kapucinko, krvomočnico, lipo, materino dušico, navadnim komarčkom, ognjičem, … in še bi lahko našteval.

Vsi čaji so le v mesecu februarju na voljo v 40 gramskem pakiranju po le 4,00 €.

Zeliščne čaje Beštja lahko naročite na telefonski številki 041 422 833 ali pišite na e-mail: ivan.veliscek@gmail.com

P.S. Ali tudi vi radi nabirate zdravilne rastline in zelišča? Bi mogoče potrebovali lesene mreže za sušenje zelišč, s katerimi lahko nabrane dele rastlin preprosto posušite kar doma?  

nazaj >>