Ena žlahtna štorija v živo – izlet po lokacijah snemanja!

Bi radi od bliže doživeli Eno žlahtno štorijo? Pridružite se nam na izletu po lokacijah snemanj!

Ena žlahtna štorija, romantična komedija, ki je trenutno najbolj priljubljena in najbolj gledana serija v Sloveniji je svoj dom našla v očarljivih Goriških Brdih. Izjemne kulise in razgledi najbolj eksotične slovenske destinacije, poleg odlične zgodbe in igralcev zagotovo občutno pripomorejo k pravljičnosti in edinstvenosti nadaljevanke, ki nas je prikovala pred male zaslone... Prav zato smo se odločili, da razkrijemo lokacije, ki jih vidite v seriji in jih strnemo v zanimiv in simpatičen program izleta.

Predstavljamo izlet Po poteh Ene žlahtne štorije!

PROGRAM IZLETA - KLIKNI TUKAJ >> (samo za organizirane skupine)

Sprehodite se z nami skozi najlepšo briško vasico Biljana, mimo »gostilne Glaž«, v prelepo "Guštovo" cerkev ter se spomnite smešnih trenutkov, ki jih je imel "Berto" na "Tonkinem" grobu. Ustavite se pri "Bonifacijevem" župnišču in obiščite Vilo Vipolže, mesto famozne velike poroke ter naredite gasilsko fotografijo pred "Špacapanovim" posestvom! Sredi dneva si bomo privoščili briško kosilo, vsekakor pa Goriških Brd ne bomo zapustili brez obiska vinarske domačije z dolgoletno tradicijo, kjer bomo razvajali naše brbončice z odličnimi briškimi vini.

Program lahko prilagodimo vašim, še tako posebnim, željam! Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite na nepozabnem doživetju!

Program izleta Po poteh Ene žlahtne štorije najdete tukaj >> (samo za organizirane skupine)

Za natančnejšo ponudbo nas pokličite ali nam pišite, z veseljem vam bomo svetovali pri načrtovanju vašega izleta:

Turistična agencija Autentica

TELEFON: 05 611 79 62

GSM: 031 337 339

E-mail: info@autentica.si

Spletna stran: www.autentica.si

nazaj >>