Briška poroka 2015 - PRIJAVA

Briška poroka bo letos že četrtič zvesta spremljevalka Praznika češenj, ki ga bogati z ljubeznijo, romantiko in ne nazadnje z zabavo. 

Za ta veliki dogodek se bomo zbrali v soboto, 13. junija 2015 na grajskem dvorišču renesančnega gradu Dobrovo, kjer si bo v objemu strastnega in gorečega tanga zaljubljeni par izmenjal zvesti »DA«. 

Briška poroka je še posebej privlačna, saj se na ta način zmagovalni par izogne vsem finančnim in organizacijskim skrbem, poleg tega pa bo tudi bogato nagrajen. Poročno slavje se bo zgodilo v objemu vinogradov in češnjevih nasadov v Hotelu Kozana. Tu vas bodo razvajali s kulinaričnimi dobrotami in vini briških vinarjev

Tudi letos bo z nami turistična agencija Palma, ki bo poskrbela za medeni oddih ter ogromno preostalih sponzorjev in partnerjev, ki podarjajo nagrade, poskrbijo za estetiko in modno preobrazbo zmagovalnega para. 

Z nastopom glasbene skupine Marko Hatlak & FUNtango bo tako grajsko dvorišče postalo plesni oder s profesionalnimi tango plesalci, ki bodo izbranemu paru, svatom in občinstvu pričarali že tako spektakularen poročni dan.

Vse pare, ki si želijo, da bi bil najlepši dan v življenju drugačen, poseben, igriv in romantičen vabimo, da izpolnjeno prijavnico za izbor para četrte Briške poroke oddajo do 16. marca 2015.                                                                                                                                           

Prijavnica z vprašalnikom in pogoji sodelovanja
 

Rdeča nit letošnje Briške poroke je tango. Tango, ples, ki ni samo ples, je življenje, je ljubezen, je način življenja in je to, kar govori srce. Rdečim češnjam se bo tokrat pridružila rdeča vrtnica. Kdo bo ta pravi moški, ki jo bo podaril izbranemu dekletu?

Spremljajte nas in spodbujajte, skupaj se bomo veselili in kaj hitro ugotovili kateri bo zaljubljeni par, ki nas bo z močjo plesnega izražanja popeljal v svet, kjer se bosta dva svetova združila v eno. Prepletanje tradicije in izrazitega plesnega izražanja v objemu tanga nas bo združevalo in skupaj bomo soustvarjali edinstveno potovanje.

                                                                                          logo Briška poroka 2015

 

Partnerji letošnje Briške poroke, ki podarjajo nagrade in poskrbijo, da bo najlepši dan resnično čaroben in poseben. Obiščite njihove spletne strani.

Primorske novice  Goriška  Robin radio center3Logo telekom

 

 

Logo palma  hotel kozana-logo cvetličarna nataša nanda  Metka Skrt Photography  

 

GO tango 2mic styling boutique nevesta  glamour zlatarna šuligoj SNG logo

 banner vinska klet1 logo čarga ferdinand logo   Ščurek logo - hotel Venko    Gredič logo   hotel san martin hit logo

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Oglejte si foto zgodbo tretje Briške poroke (2014), kjer se je čas premaknil v 50-a leta, v obdobje norih ritmov rock'n'rolla. Zvestobo sta si lansko leto obljubila Tamara in Andrej. Več v Foto zgodbi.

Briška poroka 2014

V galeriji si oglejte fotografije prve in druge Briške poroke...

nazaj >>