Sreča v Brda pelje zakonca Ficko iz Kranja

V torek, 23.decembra 2014, smo na Turistično informacijskem centru Brda med tistimi, ki ste v letu 2014 izpolnili Anketo zadovoljstva na spletnem portalu www.brda.si, izžrebali nagrajenca, ki prejme vikend paket za dve osebi v Hotelu San Martin v Šmartnem.

Sreča je bila naklonjena Juretu Ficku iz Kranja, ki je presenečenje in veselje ob prejeti nagradi ujel v selfie s svojo ženo Majo in na kratko strnil svoje vtise: "Septembra sem bil službeno v Brdih in bil sem preprosto navdušen nad pokrajino. Prva stvar, ki sem jo rekel ženi ob prihodu domov, je bilo 'komaj čakam, da greva v Brda'. In ta želja se nama je sedaj izpolnila!!! HVALA!!!"

selfie Ficko

Jure je Brda obiskal v začetku septembra. In kaj je zapisal v Anketo zadovoljstva? Obisk Brd so mu priporočili družina oz. prijatelji, in čeprav je bil poslovni obisk "kratek, tako da ni bilo kaj pogrešat", je ponudbi, osebju, prijaznosti, gostoljubju Hotela Kozana, kjer je prenočil, ter dodatni turistični ponudbi Brd pripisal najvišje ocene. 

Maji in Juretu želimo lep konec tedna v Brdih, vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri, pa se zahvaljujemo za oddane glasove, ki našim ponudnikom (gostinskih in nastanitvenih) storitev predstavljajo odlično povratno informacijo o zadovoljstvu gostov in so hkrati osnova za nadaljnji razvoj njihove ponudbe. Obenem vas vabimo, da še naprej oddajate svoje odzive v Anketo zadovoljstva... Tudi v prihodnjem letu bomo namreč nagradili enega od vas, ki boste ocenili kakovost svojega bivanja v Brdih.

 

 

nazaj >>