Briška poroka

Praznik češenj je dobil zvesto spremljevalko, Briško poroko, ki bo letos tretjič zapored kar nekaj mesecev navduševala privržence tradicionalne zaobljube večne zvestobe zaljubljenih parov.

V soboto, 7. junija 2014 bo Grad Dobrovo gostil svate »posebne sorte«. Dogajanje bo tokrat premaknilo čas v 50-leta, v obdobje norih ritmov rock&rolla, razigrane mode pisanih krilc, oprijetih hlač, lasnih trakov in balerink.

Priprave na Briško poroko, ki se bo odvijala v sklopu letošnjega Praznika češenj, so že v polnem teku. Zmagovalni par, Tamara Vavtar in Andrej Žibert iz Šentruperta na Dolenjskem, je doživel prvo stilsko preobrazbo in se potopil v obdobje rock&rolla. Pri pripravah so sodelovali vsi stilisti letošnje ljubezenske pravljice: Tanja Zorn, Mič Styling in Ana Lazovski. Par se je skupaj s fotografinjo potepal po različnih kotičkih Goriških Brd in v fotografski objektiv ujel lepote in čarobnost pokrajine. Iz tega je nastala hudomušna ljubezenska foto zgodba, ki vabi h glasovanju za najlepšo fotografijo. Izžrebane glasovnice prinašajo zanimive nagrade.

bp1 webbp2webbp3 webbp4 webbp5 webbp6 webbp7 webbp8 webbp9 webbp10 webbp11 webbp12 webbp13 webbp14 webbp15 webbp16 webbp17 webbp18 web

GLASOVNICA

glasovnica BP 2014 jpg

Briška poroka pa ne bo zanimiva samo za poročni par temveč za vse obiskovalce Praznika češenj. Pred poroko bodo ti lahko uživali v zabavnem programu, ki vključuje nastop plesnih, glasbenih in gledaliških skupin, obisk lanskoletnega zmagovalnega para, podelitev različnih nagrad in številna druga presenenčenja.

26-leta Tamara in 29-letni Andrej, ki sta po 11 letih skupne ljubezenske poti osvojila poroko v Goriških Brdih, sta nad pokrajino in posebnim dogodkom več kot navdušena. Ob fotografiranju sta bodoča mladoporočenca dokazala, da sta popoln par za letošnjo tematiko rock&rolla, saj se zelo rada skupaj zavrtita in zaplešeta kakšen družaben ples.

Spremljajte priprave na Briško poroko, ki bo doživela svoj vrhunec v sklopu prireditev Praznika češenj 7. junija na Gradu Dobrovo ob 14.00 uri, ter si oglejte kako si bo letošnji par ob igrivih plesočih ritmih obljubil večno zvestobo.

Tu najdete še nekaj utrinkov s priprav na poroko

 

Izbor zmagovalnega para je potekal 11.4.2014. Komisija je za zmagovalni par razglasila Tamaro in Andreja.

Kriteriji za izbor
Zapisnik komisije
 

Da bo vajin dan res poseben, vama bodo v pomoč  tudi NAŠI POKROVITELJI, ki vama zagotavljajo nepozabno doživetje.   

logo_brda3Logo palmaLogo telekom
 


MEDIJSKI SPONZORJI:

Primorkaradio center3Robin

primorske novice6

PARTNERJI PROJEKTA:
- Tanja Zorn, www.tanjazorn.si
- Mič Styling, www.micstyling.si
- Briške žene in dekleta
- IDAS Neblo
- Ana Lazovski
- Restavracija Grad Dobrovo
- Cvetličarna Nataša
- Čarga, www.carga.si
- Ferdinand, www.ferdinand.si
- SNG, www.sng-ng.si
- Tina Robba TINAIMAGES tinaimages.com
- Boutique Nevesta, www.nevesta-gorica.com
- Ščurek, www.scurek.com
- Telekom, www.telekom.si
- Agencija Palma, www.palma.si
- Zlatarna Šuligoj, www.suligoj.com

mic stylingtanja zornbriske zene logoidas logoana lazovskilogo čargaferdinand logo SNG logocvetličarna natašatina images

boutique nevestavinska klet logoscurek logoLogo telekomLogo palmasuligoj

nazaj >>