Hotel Kozana

Hotel ponuja 24 sob, ki so sodobno opremljene, velike, svetle in s prečudovitim razgledom. Hotel nudi tudi sprostitveni kotiček s finsko in turško savno.

Ponaša se z dvema restavracijama s skupno 110 sedeži. Obe sta primerni za poslovna srečanja, poroke in druga praznovanja. Ob veličastnem razgledu na okoliško pokrajino lahko obiskovalec okuša lokalne kulinarične specialitete skupaj s izvrstnimi vini priznanih briških vinarjev.

Hotel Kozana je idealna izbira za tiste, ki si želijo aktivne in bogate počitnice v osrčju slikovitih Goriških Brd. Izjemna lokacija na stiku med sredozemskim, alpskim in celinskim podnebjem prinaša obilo lepega vremena, ki omogoča pohodništvo in kolesarstvo čez celo leto ali pa le počitniško razvajanje ob odlični kulinariki in vrhunskih briških vinih.

Valovita rodovitna pokrajina, obraščena s skrbno urejenimi vrstami trt in nasadi sadnega drevja, strnjene vasi na vrhovih gričev in ponosna grajska arhitektura očara vsakega, ki se pripelje mimo. Po lepoti se Brda, kjer se pridela kar četrtina slovenskih vin, z lahkoto kosajo z veliko bolj znanima Toskano in Provanso. 

 

Hotel Kozana

Kozana 94

5212 Dobrovo v Brdih

T: 068 172 520

E: info@hotel-kozana.si

 

nazaj >>

Zemljevid: