V reviji Turizem maj/junij 2014 tudi o Brdih!

10.06.2014

 http://issuu.com/slovenia/docs/turizem_115_final

Tokratna številke revije Tur!zem prinaša podroben pregled preteklega turističnega leta v številkah.

Predstavlja Snovalce, ki bodo z inovativnimi idejami obogatili slovensko turistično ponudbo. S predstavitvijo RDO Osrednja Slovenija se začenja serija člankov, ki bodo namenjeni predstavitvam slovenskih regionalnih destinacijskih organizacij.

Pred glavno turistično sezono so na pogovor povabili Igorja Jurišiča, predsednika Popotniškega združenja Slovenije, ki skrbi za razvoj in promocijo mladinskega turizma v Sloveniji.

Kot unikaten turistični produkt izpostavljajo tudi 100. obletnico začetka 1. svetovne vojne, ki stoletje kasneje povezuje turistične ponudnike tako na slovenski kot tudi italijanski strani meje.

 

Pripravili so tudi pregled nekaterih pomembnejših in zanimivih dogodkov v besedi in sliki: 17. Slovenska turistična borza ki je maja potekala v Novi Gorici, 5. Ekokonferenca, ki je bila namenjena trženju in komuniciranju zelenega turizma, Pohodniški dan v Goriških brdih, s katerim se je odprla nova pohodniška sezona po mednarodni daljinski poti Alpe Adria Trail. Obiskali pa so tudi Odprto kuhno, ki vsak petek popestri dogajanje na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.