Posestvo Pintar

Posestvo Pintar se nahaja na koncu vasice Brestje v Goriških Brdih. V zavetju borovcev in trt, s pogledom, ki na vzhodu seže do Krasa, na jugu do Jadranskega morja, na zahodu pa do Furlanske nižine, je pravi kraj za vse, ki ljubijo mir in svežino narave.

Tu, v osrčju briških gričev vam Jelka, Zvonko in mladi rod poleg pristne narave nudimo odlična hišna vina, tradicionalne briške jedi, sezonsko sadje in vrtnine, pri nas pa lahko tudi prespite.

K nam se lahko pridete odpočiti, vključiti v pester briški vsakdanjik, odpraviti na številne izlete, poti, in oglede znamenitosti ali udeležiti znanih prireditev.

Prodaja sadja in zelenjaveProdaja vinaDegustacija po predhodnem naročiluBrezplačni wirelessOgled kmetije po predhodnem naročiluObisk kleti po predhodnem naročiluParkiranjeHišni ljubljenčki

 

 

Brestje 12a, 5211 Kojsko
tel.:+386 (0)5 304 16 20, +386 (0)41 267 236
e-mail:info@posestvo-pintar.si
http://www.posestvo-pintar.si/

 Po predhodnem naročilu

nazaj >>

Posebnost hiše:

Na Posestvu Pintar sta vam na razpolago apartma Valentina in suita Kristjan, oba s pogledom na briške griče in bazen, s kopalnico, kabelsko TV z ravnim zaslonom, Wi-Fi povezavo do svetovnega spleta, mini knjižnico, ogrevanjem, hlajenjem ...

Dodatne storitve:

Prepustite se edinstvenemu šarmu briške kuhinje – zakaj ne bi pestrega dneva začeli s frtaljo, domačo salamo, marmelado, svežim kruhom in se kasneje okrepili z mineštro - kuhnjo, župo, belo polento, izvrstnimi domačimi posladki... Po želji vas bomo z dobrotami domačih briških okusov razvajali za zajtrk, kosilo ali večerjo.