Vinski safari

 Vinski safari (Kontrabant – Adwineture awaits)

Levov, zeber in žiraf na tem safariju ne boste videli. Smo pa »lokalci« za vas pripravili prav posebno doživetje – vinski safari. Popeljali vas bomo po prostranih terasastih vinogradih, kjer boste lahko v objemu naših trt okusili domače pripravljene lokalne dobrote, ne bomo pa se pozabili zaustaviti pri prijateljih, briških vinarjih, kjer boste iz prve roke izvedeli, kaj je skrivnost čarobnih okusov našega vrhunskega vina.

Vi si vzemite čas, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaše doživetje nepozabno!

 

Vinski safari – ta mali

Traja tam nekje 3 ure. Najprej popijemo glaž v vinogradu in nekaj malega piknemo. Nato gremo do vinarja, kjer bomo degustirali vrhunsko vino, se zaustavimo na enem najlepših razgledov na Brda in se mimo prelepe vasi Šmartno vrnemo nazaj.

Vinski safari – ta pravi

Ta je malo daljši, ampak je ta pravi – morate si vzeti 6 ur, a vam ne bo žal. Začnemo v vinogradu, kot se spodobi, z glažem vina in domačimi dobrotami. Ko smo kontent se počasi odpravimo do prve kleti, kjer bomo degustirali svetovno poznana briška vina. Zraven dobrega vina vedno paše dobra hrana in zato se bomo po degustaciji zaustavili in pojedli nekaj dobrega. Kontrabanti niso tisti pravi, če bi ostali samo na eni strani meje, zato vas bomo po skrivni poti pripeljali v italijanski Collio, v klet vrhunskega vinarja. Verjamemo, da bodo pripravili tudi nekaj malega za pod zob. Po lepo preživetem dnevu se odpravimo nazaj na slovensko stran, kjer vas čaka še manjše presenečenje.

 

Za prevoz pa seveda poskrbimo mi.

Kontrabant - Adwineture awaits

W: kontrabant.si

E: info@kontrabant.si

T: +386 (0)31 363-179