Nona Luisa

Smo družinsko podjetje iz Goriških brd, ki svojo vizijo gradi na zaupanju in zadovoljstvu kupcev. Na tej poti nam je pomembno vodilo spoštovanje narave in družbe. Pod blagovno znamko Nona Luisa® ustvarjamo trajnostno kozmetiko, ki je blagodejna za našo kožo in tudi za naše okolje. Vse sestavine so skrbno izbrane in 100 % naravne.

Trajnostne sestavine

Uporabljamo sestavine iz čim krajše dobavne verige, zato jih veliko pridelamo sami oziroma jih pridobivamo iz lokalnega prostora. Vse sestavine so iz etične pridelave in pravične trgovine. So tudi čim manj obdelane. V izdelkih ni rafiniranih maščob, palmovega olja in živalskih maščob.

Tradicionalni recepti

Spoštujemo lokalno tradicijo izdelovanja naravne kozmetike. Mila so narejena po tradicionalnem hladnem postopku. Nosijo Certifikat rokodelstva Slovenije. Kozmetika prav tako vsebuje izvlečke, ki so narejeni po tradicionalnih postopkih maceracije.

Najnovejša znanstvena dognanja

Izdelki nastajajo ob upoštevanju najnovejših znanstvenih dognanj iz področja kozmetologije, toksikologije in ekologije. Tradicionalne recepte nadgrajujemo s trajnostnimi sestavinami, katerih učinkovitost je podprta z znanstvenimi raziskavami.

 

Šmartno 20, 5211 Kojsko
tel.: +386 (0)40 331 110   
e-mail: info@nonaluisa.com
 https://nonaluisa.com/

od petka do ponedeljka med 11-17h

ali po predhodnem naročilu

nazaj >>