Ivan Velišček

Sem Ivan Velišček iz Plavi. Ukvarjam se z izdelovanjem lesenih izdelkov za domačo in dekorativno uporabo.

V naboru izdelkov, poznanih pod imenom Lajšta, tako lahko izbirate med številnimi velikostmi masivnih lesenih zabojev, lesenih samokolnic ter mrež za sušenje zelišč. Ponudbo zaokrožajo grabljice za nabiranje gozdnega jagodičevja, ter hrastova stojala za buteljke, ki so primerna tudi za poslovna darila.

Več na www.lajsta.si. V prostem času izdelujem zeliščne blazine. Več o ponudbi si lahko ogledate na www.bestja.si.  

 

 

Ul. Ivana Gradnika 5/a Plave, 5210 Deskle
tel: +386 (0) 41 422 833  
e-mail: ivan.veliscek@gmail.com
www.lajsta.si

 

Po predhodnem naročilu!

nazaj >>

Posebnost hiše:

Vsi masivni leseni zaboji so izdelani iz pooblanih smrekovih letvic, ki so med seboj pritrjene s kovinskimi žeblji ter lepilom za les. Gre za zaboje izdelane iz naravnega materiala, ki so izjemno obstojni in trpežni. Deščice so pooblane.

Samokolnica je primerna za okrasitev vrta, zelenice, lahko pa jo uporabite tudi kot darilo. Ima okroglo kolo, s katerim jo je mogoče lažje premikati, ni pa primerna za prevažanje težjih tovorov. Samokolnica je narejena iz smrekovega lesa.

Lesene mreže so namenjene sušenju zelišč. Cvetove zelišč enakomerno razporedimo po površini lesene mreže.

Grabljice za jagodičevje so namenjene nabiranju različnih vrst gozdnih sadežev, npr. borovnic, pecljanju bezgovih, glogovih ali jerebikinih jagod, ipd. S pomočjo grabljic lahko naberete večjo količino jagod kot v primerjavi z ročnim nabiranjem, poleg tega pa lahko jagode že med nabiranjem temeljito očistite posušenih listov in ostalih trdih nečistoč.

Unikatno stojalo, lakirano ali nelakirano, je ročno narejeno iz hrastovega lesa in je umerjeno za buteljke s prostornino 750 ml. Je odličen spominek iz podeželja in in predstavlja zanimivo in naravno vinsko dekoracijo. Na stojalo je moč dati etiketo kmetije oz. vžgati krajše besedilo.

Vsi leseni izdelki so unikatni in ročno izdelani.

Izdelujemo tudi 100g zeliščne blazine.V ponudbi imam 5 aromatičnih zeliščnih blazin. Po predhodnem naročilu si je moč ogledati zeliščne sobe. Izdelajte si zeliščno blazino in se prepustite vonjem aromatičnih zelišč.

 

Pod vodstvom izdelovalca lesenih izdelkov si izdelajte leseni izdelek in ga kot spominek odnesite domov. Čar lesa, ki traja! 

Spoznajte nas in doživite gostoljubnost domačinov!

Zemljevid: