Koledar dogodkov

Dogodek: Poročni sejem v srednjeveški vasici Šmartno

Datum: 18.06.2016

Kraj: Šmartno
Lokacija: Šmartno

POROČNI SEJEM 2016 – ŠMARTNO V BRDIH, 18. 6. 2016

Brda, gričevnata pokrajina na skrajnem zahodu Slovenije, dežela zlate rebule in rdečih češenj postaja ena najmikavnejših poročnih destinacij. V osrčju vinogradov, oljčnih nasadov in v samem češnjevem raju si vsako leto zvestobo obljubi več zaljubljenih parov.

Tudi letos bomo naša Brda, poročno destinacijo promovirali in predstavljali tudi skozi Briško poroko, ki je letos že 5. po vrsti. Navdušeni nad vsem kar ponujajo Brda, si pa vendarle praznika ljubezni ne predstavljajo brez ponudnikov, ki so na poročnem področju profesionalci in vejo kaj je treba bodočim novoporočencem svetovati, ponuditi.

Prav zato smo se letos odločili, da dogodek ljubezni dopolnimo s POROČNIM SEJMOM. Ni naključje, da smo za lokacijo sejma izbrali kar srednjeveško vasico Šmartno, ki z ozkimi ulicami in tipično briško arhitekturo pričara še posebno romantično vzdušje. Prav tu se bo tudi odvijal glavni del, letošnje Briške poroke, ki v Brda privabi številne radovedneže in medije. Poleg sejma bo dogajanje v Šmartnem, na ta dan ljubezni, obogateno z zabavnim programom, ki bo del Briške poroke, predstavitvami poročnih in večernih oblek, in drugimi malimi presenečenji.

Mladoporočenci, ki se bodo udeležili sejma bodo imeli možnost sodelovati v nagradni igri z bogatimi nagradimi. Presenečenj in ugodnosti bo na pretek.

Sejem se bo odvijal v soboto, 18. 6. 2016 v Šmartnem od 11. do 19. ure.

Na pročnem sejmu se bodo predstavili:

Ardesco d.o.o – Poročne dekoracije

http://www.kotu.si/

Aleksandra Atanovski – Sodobni umetniški nakit

http://www.aleatta.eu/

Le idee di Lory – Organizacija porok

https://www.facebook.com/LE-IDEE-DI-LORY-917764064956969/timeline

Leggende di vetro Bijoux – Ročno izdelan nakit iz muranskeka stekla https://www.facebook.com/Leggende-di-Vetro-Bijoux-215139022029805/timeline

Le creazioni di Carla – Poročne in večerne obleke

http://www.lecreazionidicarla.it/

Nona Luisa – Izdelava naravne kozmetike

www.nonaluisa.com

Sadno zeliščna hiša Kikrca – sadno – zeliščna poročna darila

https://www.facebook.com/sadnozeliscna.hisakikrca?fref=ts

Arton, Martin Saksida s.p. – Nakit iz lesa – wooden bowties

http://arton.si/index.php?route=common%2Fhome

Telekom Slovenije

www.tekom.si

VABLJENI!