Koledar dogodkov

Dogodek: Teden restavracij 2015 - Gredič in domačija Kabaj Morel

Datum: 20.03.2015 - 29.03.2015

Kraj: Brda
Lokacija: Gredič, Ceglo in domačija Kabaj Morel, Šlovrenc

Teden restavracij je akcija za promocijo vrhunske slovenske kulinarike, namenjena vsem dobrojedcem. V akciji sodelujejo najboljše slovenske restavracije, ki obiskovalcem Tedna restavracij, ki svoj sedež rezervirajo, ponujajo posebne menije po posebni ceni, ki je praviloma precej nižja od običajne cene v teh restavracijah. Meniji morajo ustrezati kriterijem vrhunske kakovosti, fiksna cena pa je za vse enaka in predstavlja najboljše razmerje visoke kakovosti in žepu prijazne cene. Uradna spletna stran Tedna restavracij je: www.tedenrestavracij.si.

Sodelujoče restavracije in gostilne se ne morejo same prijaviti za sodelovanje, temveč so k njemu povabljene. Povabi jih selektor Tedna restavracij, kulinarični kritik Uroš Mencinger, na osnovi kriterija kakovosti.

Ponudbo, ki jo je Gredič pripravil za teden restavracij si lahko ogledate na tej povezavi: tedenrestavracij.si/restaurants/gredic-avenanti/

Ponudbo, ki so jo pripravili na domačiji Kabaj Morel za teden restavracij si poglejte na tej povezavi: tedenrestavracij.si/restaurants/domacija-kabaj-morel/

Vabljeni!