Gredičev Martin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

svečana Martinova večerja 8.11.2014:

 

-          Bučna krema s korenjem,  kremnim sirom in kruhki

-          Odojek z “Millefoglie” z jabolkami in hrenom

-          Domači ravioli, polnjeni z jurčki in klobaso v jurčkovi omaki

-          Pečena goska z glaziranimi kostanji

-          Bučna tortica z zelišči

 

57 eur/osebo (pogrinjek in pijača nista všteta v ceno)

 

 

Za Martinov teden (od 9.11. do 16.11.) pa pripravljamo prav poseben Martinov menu:

 

-          Bučna krema s korenjem,  kremnim sirom in kruhki 

-          Toskanski “Giglii” s Corbarino paradižniki, jurčki in slano skuto

-          Pečena goska z glaziranimi kostanji

 

35 eur/osebo (pogrinjek in pijača nista všteta v ceno)

 

Ponedeljek, 10., in torek, 11. 11., zaprto!

 

Rezervacije na tel.številki 05 82 80 120.

 

nazaj >>